tisdag 8 december 2015

Jultomte-inlägget

Skriver det här inlägget för att ge en pepp inför julen. Detta år får det inte bli inställt! (igen)

den här tomten känns väldigt svensk. inte så tjock och han ser inte så glad ut utan mest barsk. det är kul att se att han har en laptop i knäet då det visar att han uppdaterat sig till nutidens jul

den här tomten ser bra ut för hans skägg är majestätiskt och han har feta kläder på sig. glasögon på tomten är för övrigt alltid ett plus. i den här situationen känns det dock rätt dumt med glajjor, han borde haft några fräcka speed racer-brillor istället kanske?

classic santa som "checking his list", kanske twice till och med? ;) här borde han haft glajjor däremot.

coca colas tomte, aka amerikas tomte. han är inte så tjock egentligen utan bara ett kraftpaket, typ byggarbetare eller snickare. tomten är ju dock en "jack of all trades" så hellre att han är grov och snäll än fettig och dum. som konstnär så älskar jag målningen. 
den här tomten känns som om att han precis gett ett barn det som var högst upp på önskelistan t.ex. ett nintendo 64 som barnet just öppnat. sen är tomten i släden eller stannat på några glas glögg och ger en blink åt barnet med en glimt i andra ögat. ;)

tomten som lärare. jack of all trades så att säga. här ser dock tomten inte lika glad ut som barnen och det gillar jag inte. 

den här tomten ser snäll ut! stort plus att han har riktigt realistiskt skägg. på bilden känns det lite som om att han vill få rätt på grejerna, "okej, så du menar alltså att du vill ha ett game boy color och pokémon röd?"

klart en sparar det bästa till sist! tomten älskar inte bara barn utan även kattungar och hundvalpar! gillar målningen, granen och stämningen. han är lagom tjock och glad, har glasögon och sitter i en sammetsfåtölj efter 23-25 december efter långa dagar med jobb. nu börjar det om, tomten!

vet inte vad jag ska säga om dom här förutom att dom är grymt dåligt photoshoppade som tur är!... googlade bara "santa clause grave" eller nåt, vet inte varför... sinnesförvrängning? 

:/
Tack för att ni läste!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar